Att beställa våra böcker

Sapeurs böcker trycks för nuvarande via Publit. Detta gör att vi kan ta de risker som vi anser måste tas. Vårt standardformat är mjukband med en bredd på 155 mm och höjd på 205 mm, samt har strukturerade omslag.  Vi är medvetna om att våra böcker kostar. Det är ett beslut vi har tagit. Som litet och oberoende förlag kan vi inte möta de stora förlagens priser. Det är en kamp vi oundvikligen skulle förlora. Vi har inte, och kommer inte att ha, de volymerna. Vårt arbete är oavlönat, det kapital vi får in kommer att användas för att göra det möjligt med nya projekt och för att andra skall få betalt. Vårt mål är att ha böcker som inte är utbytbara. De läsare som främst tittar på vad en bok kostar har många andra förlag att vända sig till.

För den som inte vill beställa från vår hemsida kan köpa våra böcker på Adlibris eller Bokus. Våra böcker finns även sporadiskt i vissa bokbutikre som t.ex. Malmö Konsthall och Hedengrens.

Till våra utlandskunder: På grund av Postnords bristande kvalitet har vår distributör valt att nu skicka paket med en annan leverantör och med spårbarhet. Detta gör att portot för att skicka böcker har höjts avsevärt. Detta är någonting som ligger bortom vår kontroll. Den som vill kan kontakta oss direkt på info (at) sapeur.se och beställa manuellt. Vi skickar då boken som vanligt brev, portot blir normalt men utan spårbarhet. Betalning sker via faktura och inbetalning på vårt bankkonto.